wat ik doe

ORGANISEREN, COMMUNICEREN , VERBINDEN

  

Ik ben een echte regelaar, coördinator en dus projectmanager; het liefst op het gebied van communicatieve (digitale) projecten, crossmediale campagnes of evenementen. Geef mij zo'n klus of opdracht en ik regel het. Dat het pad niet recht loopt maakt mij niet uit. Ik houd het doel voor ogen en ongeacht hoe hobbelig de weg ernaartoe, we zullen er komen. 

 

Ik doe dat door middel van duidelijke communicatie, door nauw samen te werken met mijn teamleden en een nauwkeurige administratie. Ik ben hands-on en op alle niveaus een serieuze gesprekspartner.  

 

De mensen waarmee ik samenwerk kunnen het nog veel beter vertellen.

 

"Lotte is een professionele projectmanager en communicatie-adviseur met wie het fijn samenwerken is. Gedreven, duidelijk en to the point. Als opdrachtgever weet je waar je aan toe bent, als collega krijg je een gezellige en betrokken teamspeler. Lotte stuurt op gemaakte afspraken en doelstellingen en heeft oog voor detail. Ze is kritisch en constructief, eerlijk en pragmatisch."

Rosa van Santen, Coördinator Kennisfunctie bij Beeld en Geluid

 

"Lotte is een doortastende producent die in complexe strategische contexten kan opereren zonder de verschillende perspectieven en belangen uit het oog te verliezen. Een flexibele aanpakker, een natuurlijke teamspeler die resultaatgericht doet wat ze met je afspreekt."

Keimpe de Heer, Co founder VOF Perfect Storm

 

Kijk ook vooral bij mijn referenties op mijn LinkedIn-profiel

 

 

Overzicht houden

Ontzorgen

Rustig en zeker

When nothing goes right, go left.