wat ik doe

ORGANISEREN, COMMUNICEREN , VERBINDEN

  

Ik ben een echte regelaar, coördinator en dus projectmanager; het liefst op het gebied van communicatieve (digitale) projecten, crossmediale campagnes of evenementen. Geef mij zo'n klus of opdracht en ik regel het. Dat het pad niet recht loopt maakt mij niet uit. Ik houd het doel voor ogen en ongeacht hoe hobbelig de weg ernaartoe, we zullen er komen. 

 

Ik doe dat door middel van duidelijke communicatie, door nauw samen te werken met mijn teamleden en een nauwkeurige administratie. Ik ben hands-on en op alle niveaus een serieuze gesprekspartner.  

 

De mensen waarmee ik samenwerk kunnen het nog veel beter vertellen.

Kijk dan ook vooral bij mijn referenties op mijn LinkedIn-profiel

 

 

Overzicht houden

Ontzorgen

Rustig en zeker

When nothing goes right, go left.