Over mijn werk

ORGANISEREN - COMMUNICEREN - VERBINDEN

Ik ben een echte regelaar, coördinator en dus projectmanager; het liefst op het gebied van communicatieve (digitale) projecten, crossmediale campagnes of evenementen. Geef mij zo'n klus of opdracht en ik regel het. Dat het pad niet recht loopt maakt mij niet uit. Ik houd het doel voor ogen en ongeacht hoe hobbelig de weg ernaartoe, we zullen er komen. 

Dat doe ik door middel van duidelijke communicatie, door nauw samen te werken met en coaching van mijn teamleden en een nauwkeurige administratie. Ik ben hands-on en op alle niveaus een serieuze gesprekspartner.  

 

 

 

 

 

 

De mensen waarmee ik samenwerk kunnen het nog veel beter vertellen: 

"Lotte is een accurate, nieuwsgierige en doortastende projectmanager waar je een project volledig aan kunt toevertrouwen. Lotte heeft een hoge sensitiviteit voor communicatievraagstukken en is bovenal een fijne collega met een scherp gevoel voor humor."

Mimi van Dun, Programma manager Communicatie bij Netwerk Mediawijsheid

 

"Lotte is een professionele projectmanager en communicatie-adviseur met wie het fijn samenwerken is. Gedreven, duidelijk en to the point. Als opdrachtgever weet je waar je aan toe bent, als collega krijg je een gezellige en betrokken teamspeler. Lotte stuur op gemaakte afspraken en doelstellingen en heeft oog voor detail. Ze is kritisch en constructief, eerlijk en pragmatisch."

Rosa van Santen, Coördinator Kennisfunctie bij Beeld en Geluid

 

"Lotte is een doortastende producent die in complexe strategische contexten kan opereren zonder de verschillende perspectieven en belangen uit het oog te verliezen. Een flexibele aanpakker, een natuurlijke teamspeler die resultaatgericht doet wat ze met je afspreekt."

Keimpe de Heer, Co founder VOF Perfect Storm

 

"Hartelijk, attent en flexibel. Samenwerken met Lotte is een feestje!"

Carolien van Zuilekom, communicatieadviseur Netwerk Digitaal Erfgoed