Projectmanager - Coördinator

Ik ben een zeer goed georganiseerde en analytische professional die excelleert op het snijvlak van projectmanagement en communicatie. Een meewerkend voorvrouw en gesprekspartner op strategisch niveau. Projecten die ik aanstuur zijn tot in de puntjes georganiseerd, worden binnen gestelde tijd en budget gerealiseerd en zijn het resultaat van goed teamwerk. 

 

Van werken in teams aan creatieve, technische en digitale projecten krijg ik energie. Als zo'n project dan ook een sociaal-maatschappelijk doel heeft en een verschil op individueel niveau maakt ben ik intens gelukkig.  

Mijn managementstijl:

  • Betrokken, persoonlijk en direct
  • Duidelijke doelen voor ogen
  • Heldere communicatie en verwachtingsmanagement
  • Diplomatiek
  • Hands-on
  • Met humorFoto's: Henriette Guest